Kategorije
Online zarada

Xclaim.hr

Kako sam već pisao u jednom postu prije izvjesnog vremena dobar izvor prihoda može biti i plasiranje kontekstualnih oglasa domaće firme XP d.o.o. pod nazivom Xclaim.
Vrtim njihove oglas već duže vrijeme i mogu reći da su vrlo profesionalni, pristupačni i fleksibilni. Do sad sam imao nekoliko isplata i sve je prošlo vrlo glatko.
Ako vrtite na svojoj stranici Google Adsense oglase, Xclaim vam može popuniti praznine između Google-ovih čekova.
S obzirom da je Xclaim orijentiran pretežno na regionalno tržište i oglasi su prilagođeni za stranice na hrvatskom jeziku, moguće je bez problema integrirati u stranicu ili blog na hrvatskom jeziku.
Sama registracija je brza i jednostavna, potrebno je odabrati teme koje odgovaraju sadržaju na stranici te ugradi Javascript kod u podnožje.
Zamjerku imam samo na to što se ne kumulira zarada sa više stranica, za svaku domenu se vodi poseban obračun i moguće je zatražiti isplatu nakon što se prijeđe prag od 500 kn po domeni.

Autor Marino Bobetić

35 godine / bavim se računalima, internetom / Oženjen, otac dvoje djece /Cakovec - Croatia

1 odgovor na “Xclaim.hr”

problem je jedino što su oni izgleda prava hrvatska firma pa ne podmiruju svoje obaveze u roku. Zapravo čini mi se da ću biti sretan ako mi uopće plate. Evo već je prošlo preko 2 mjeseca od kad su trebali platiti…

Odgovori