Kategorije
Razno

Optima O2 paket – konačno

Danas je u pun pogon pušten Optima O2 paket. Nakon dosta čekanja, dobio sam poštom korisničko ime i konačno se spojio na flat paket koji će me u brzini 4MB/256kbps koštati 189 kn. Do sada sam koristio 15GB paket t-com-a te telefonski paket super 150 i plaćao sam cca 260 kn. Sama ta razlika u cijeni opravdava prelazak na Optimu. Opremu tj router nisam uzimao od Optime, koristit ću svoj dosadašnji T-com-ov Siemens Gigaset SX 763 kojeg sam flash-ao na originalni firmware prema uputama sa pcexpert.com foruma i jako sam zadovoljan poslom koji obavlja, nisam ga ni prebacivao na Annex A. Za sad radi OK i zadovoljan sam korisnik 😉

Autor Marino Bobetić

35 godine / bavim se računalima, internetom / Oženjen, otac dvoje djece /Cakovec - Croatia

4 odgovora na “Optima O2 paket – konačno”

Pozdrav,slabo se razumem u podesavanje rutera a pokusavam da ubacim ruter Siemens gigaset sx763 koji je dobijen od hrvatskog t coma na srpski telekom.Pokusavao sam da nabudzim al nikako mi nije islo i stalno je izbacivao physical connection failed i da je cable unpluged.Posle mi je drug rekao da bi moglo biti u pitanju to sto pise da taj ruter radi na annex b standardu a u srbiji je annex.Dakle pitanje je-jel moze to nekako da se namesti da radi?

Super, jedini problem je što u tom slučaju nemaš podršku, jer će ti reći da nemaš standardnu opremu 🙁

Razmišljam preći na Optimu i isto imam Siemensov SX 763 router. Znači, nemam potrebu uzimati router od Optime? Potrebno ga je samo flashati sa originalnim firmware-om, bez modifikacije na Annex A mode?

Pozdrav,
Nikica

Odgovori