Excel predložak računa, otpremnice ili ponude

Račun excel

Praćenjem statistike posjeta primjetito sam puno upita za besplatnim excel predloškom za račun. Kako sam već stavio nekoliko obrazaca, nema razloga da ne stavim i [download id=”6″]. Uz klasično iskazivanje stavaka po modelu opis, jedinice mjere, količina, cijena – umnožak te suma svih stavaka i PDV moguće je kreiranje šifrarnika poslovnih partnera sa matičnim podacima kojim se izbjegava uzastopni unos istih podataka za poslovne partnere (odabere se samo šifra partnera).

UPDATE: 08.09.2013. Obrazac računa/ponude u xls formatu prema Vašim željama i uključenim povezivanjem s šifrarnicima (poslovni partneri, artikli) možete naručiti kod firme Enter j.d.o.o.

[download id=”6″] besplatno preuzimanje predloška računa.  Na samom obrascu je moguće iz padajućeg izbornika odabrati vrstu dokumenta: Ponuda, Račun, Otpremnica-Račun. Ukoliko Vam se svidi koncept ili trebate nešto slično a ipak vidite još prostora za dotjerati kao na primjer arhiva izdanih računa ili ponuda, javite se na mail ili mobitel.

8 komentara

 • Postoji mogućnost nadogradnje, naravno uz neku naknadu.

 • Pozdrav, javite se na mail pa se dogovorimo i posložimo sve prema Vašim potrebama.
  Lp, Marino

 • pozdrav.bi li bilo moguće nadogradita na Vašu raćun ozp.ove nove detalje koji moraji bit na računu,vrijeme izdavanja i ostale drangulije
  ostalo sve super kao i obrazac kompenzacije
  lp,Marijan

 • Poštovana, s desne strane na izborniku imate link na Registriraj se
  Možete se logirati i pomoću facebook accounta.
  Ukoliko budete imali problema, javite se opet.
  LP, Marino

 • “You must be logged in to download this file” ??
  Kako se ulogirati ?

 • Naravno da postoji! Moguće je srediti arhivu koja je zaštićena lozinkom od brisanja.

 • u prijašnjem komentaru so nastale neke greške u slovima : FORMIRAJU,POHRANJUJU,
  ISPRAVAK TEKSTA :
  pozdrav – postoji mogućnost u tom predlošku da se svi računi -otpremnice koji se Formiraju ujedno i pohranjuju kako bi se imao pregled unatrag – šta se je radilo (evidencija izadnih računa ili otpr…)

 • pozdrav – postoji mogućnost u tom predlošku da se svi računi -otpremnice koji se frormiraju ujedno i pofranjuju kako bi se imao pregled unatrag – šta se je radilo (evidencija izadnih računa ili otpr…)

Odgovori