Cloud mining – kriptovalute za početnike

Imate li BTC wallet? Jeste li kupili koji dio Bitcoin-a ili koji druge virtualne valute? Jeste li se okušali u rudarenju (mining-u) ? Ukoliko bi probali odškrinuti vrata kripto valuta, probajte cloud mining. Za relativno mali ulog možete ući u svijet kripto valuta i na svojoj koži osjetiti uzbuđenja vezana uz rast BCT-a.

O čemu se tu radi? Sami odlučujete koji iznos ćete preusmjeriti u cloud mining te doslovno putem posrednika platiti ljudima koji prže svoje skupe mašine i troše struju da bi vama izrudarili vaš dio BTC-a ETH-a ili neke treće valute.
HashFlare

U pravilu je sve vrlo jednostavno i možete obaviti prvu transakciju istu večer iz naslonjača.
Ja sam se u svojem prvom pohodu na mining opredjelio za HashFlare koji vam kod prve transakcije daju proviziju ukoliko iskoristite link postojećeg korisnika.

Ukoliko ste tip koji ne želi rudariti nego samo kupiti svoj bitcoin koji ćete ostaviti djeci u nasljeđe, možete se oprobati isto tako s provjerenim Coinbase servisom o kojem sam vam već pisao. Isto je prilično jednostavno i brzo. Ukoliko zapnete na kojem koraku prilikom registracije ili authorizacije, rado ću vam pomoći.

Sretno!

 

Odgovori